Welkom op de Dedemsvaria

De Dedemsvaria feestweek is ieder jaar Dedemsvaarts grootste feest en wordt altijd in week 31 georganiseerd. Dit jaar van maandag 31 juli tot en met zaterdag 5 augustus. Belangrijke programma onderdelen zijn de waterspelen met o.a. het spijkerbroek hangen, de braderie, de kermis, het spuitvoetbal, de autorodeo en de kinderdag. Door de jaren heen – dit jaar wordt de Dedemsvaria voor de 46e keer georganiseerd – is het activiteitenaanbod onveranderd gevarieerd.

Voor de laatste nieuwtjes over de Dedemsvaria verwijzen wij u graag naar onze website www.dedemsvaria.nl of onze facebookpagina www.facebook.com/dedemsvaria of de Dedemsvaria-app. De Dedemsvaria-app kunt downloaden via iOs en de Google Play store. In de app vindt u het gehele programma, achtergrondinformatie en een interactieve plattegrond.

Nieuwsberichten

Vandaag hebben we een belangrijke brief ontvangen......

Schrijf maar vast in jullie agenda: Sinterklaas komt zaterdag 12 november naar Dedemsvaart! Houd deze facebookpagina in de gaten, er volgt snel meer informatie!

12-09-2016 21:05
Evaluatie met buurtbewoners

Het Dedemsvaria bestuur wil de 45e feestweek graag evalueren met inwoners van Dedemsvaart die woonachtig zijn in het gebied waar tijdens de feestweek van 1 tot en met 6 augustus veel activiteit was. Bewoners  van de Julianastraat en de Marktstraat worden uitgenodigd om maandag 19 september aanstaande naar brasserie de Corner in de Julianastraat te komen om met het bestuur van gedachten te wisselen. Vooraf aanmelden bij Maikel van Marle (maikel@dedemsvaria.nl) wordt zeer op prijs gesteld.

De avond begint om 20.00 uur.

08-08-2016 20:41
Dedemsvaria 2016, tevreden!

'Wij zijn tevreden over het verloop van de 45e editie van de Dedemsvaria. Er waren sportieve uitdagingen, er was veel vertier en de nieuwe onderdelen zoals het timmerdorp voor de jeugd en het lasergamen in het oude pand van de Hema waren een succes', blikt Maikel van Marle terug.

Het bestuur en de vele vrijwilligers hebben alles gegeven om voor jong en oud een aantrekkelijk en vermakelijk programma samen te stellen. 'Helaas is onmogelijk om het iedereen honderd procent naar de zin te maken', aldus de voorzitter. Hij voegt er aan toe dat het bestuur overweegt om op de facebookpagina van de Dedemsvaria een oproep te plaatsen. Daarin zal gevraagd worden om positief kritisch commentaar te leveren op het programma van dit jaar. Van Marle: 'Wij blijven streven naar optimalisatie van ons programma. De geleverde commentaren worden meegenomen in onze plannen voor de volgende Dedemsvaria'. In 2017 is de Dedemsvaria van 31 juli tot en met 5 augustus.

04-08-2016 18:21
Sluitingstijd feesttent!

De eindtijd zoals vermeldt in het programma is de sluitingstijd van de feesttent/bar en niet de eindtijd van de muziek, die is al eerder.

03-08-2016 11:30
Via Dedemsvaart naar Rio!

Dinsdag staat bekend als de sportieve dinsdag van de Varia, overdag presenteren allerlei Dedemsvaartse (sport)verenigingen zich in Julianastraat, waarbij de sport ook geprobeerd kon worden. Zo presenteerde de muziekvereniging Jubal zich, maar ook de korfbal en de schietvereniging waren aanwiezig. Maar daarnaast stond ook het eerste waterspel op het programma, touwslingeren. De deelnemers sprongen van een stijger 6m boven het water om het verste over het water van de Dedemsvaart te slingeren. 

Wie van een frikandel eten houdt, kon dinsdagavond bij Snackbar Karst aanschuiven om binnen 20min zoveel mogelijk frikandellen op te eten. Markus Biedermann won de wedstrijd, het lukte Markus om 12 frikandelen op te eten binnen de 20 min. 

© Dedemsvaart in vogelvlucht

klik voor meer 

Archief weergeven.

Share |