Waterspelen

Wanneer: dinsdag tot zaterdag
Waar: Wisseling

Dedemsvaart, dankt haar naam aan het kanaal ‘de Dedemsvaart’. Vroeger deed de Dedemsvaart dienst om turf te vervoeren richting de Overijsselse Vecht. Klik hier voor meer informatie over ‘de Dedemsvaart’.
Om de mooie Dedemsvaart te betrekken bij deze gezellige feetsweek wordt er elke dag een waterspel georganiseerd op ‘de Dedemsvaart’.

Maak ook onderdeel uit van de Dedemsvaria?
Word ook onderdeel van Dedemsvaria 2018 en doe mee aan één van de onderdelen. Per onderdeel vindt je hieronder een inschrijfformulier, waar je je heel makkelijk en snel kunt opgeven.
In samenwerking met Peters Hout en Bouwmaterialen wordt voor het derde jaar op rij het spijkerbroek hangen georganiseerd. Let op! Een nat pak gegarandeerd. Daarnaast staan de oude klassiekers, Fiets 'm d'r in, Boegsprietlopen en Touwslingeren ook op het programma. 
Maar ook 1 nieuw onderdeel, de obstakel run.

Een extra zakcentje of een paar extra biertjes scoren? Geef je dan snel op voor de waterspelen, want dit jaar zijn er naast bekers ook geldprijzen te winnen. 

Aanmelden kan via de inschrijfformulieren op de website of 15 min voor aanvang van het waterspel (bij de jurytafel).

Dinsdag  
19:00 - 20:30 Touwslingeren
   
Woensdag  
14:00 - 15:30 Peters Hout en Bouwmaterialen Spijkerbroek hangen
19:00 - 20:30 Boegsprietlopen
   
Donderdag  
14:00 - 15:30 Fiets 'm d'r in
19:00 - 20:30 Gezwalk op de balk (team van 2)
   
Vrijdag  
14:00 - 15:30 Mini Meerkamp op de Vaart
   
Zaterdag  
14:00 - 16:00 Kussengevecht

 

Let op! lees voor opgave de onderstaande regels goed;

  • Minimale leeftijd is 10 jaar
  • Deelname aan deze activiteit is geheel op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor letsel, beschadiging en/of het kwijtraken van persoonlijke eigendommen als gevolg van deelname aan de activiteit.
  • Deelname aan waterspelen kan alleen met dikke schoenen.
  • Houd je aan de aanwijzingen van de organisatie en beveiliging.
  • Door betreden van het terrein geef je toestemming om op het terrein gemaakte foto’s en video’s te gebruiken voor publicatiedoeleinden.
  • De organisatie kan personen de toegang weigeren of uitzetten.
  • Wanneer u klachten heeft van welke aard dan ook, meldt dit dan direct bij iemand van de organisatie of de beveiliging. Te bereiken via info@dedemsvaria.nl.
Waterspelen
Share |