Welkom op de Dedemsvaria

De Dedemsvaria feestweek is ieder jaar Dedemsvaarts grootste feest en wordt altijd in week 31 georganiseerd. Dit jaar van maandag 30 juli tot en met zaterdag 4 augustus. Belangrijke programma onderdelen zijn de waterspelen met o.a. het spijkerbroek hangen, de braderie, de kermis, het spuitvoetbal, de autorodeo en de kinderdag. Door de jaren heen – dit jaar wordt de Dedemsvaria voor de 47e keer georganiseerd – is het activiteitenaanbod onveranderd gevarieerd.

Voor de laatste nieuwtjes over de Dedemsvaria verwijzen wij u graag naar onze website www.dedemsvaria.nl of onze facebookpagina www.facebook.com/dedemsvaria of de Dedemsvaria-app. De Dedemsvaria-app kunt downloaden via iOs en de Google Play store. In de app vindt u het gehele programma, achtergrondinformatie en een interactieve plattegrond.

Nieuwsberichten

In de nacht 2 op 3 augustus werd Dedemsvaart opgeschrikt door een steekincident met dodelijke afloop. Hoewel dit steekincident los staat van de Dedemsvaria, is het bestuur van Dedemsvaria geschrokken. Wij leven mee met de familie van het slachtoffer en wensen de familie veel sterkte de komende periode.

 

Lees meer

Donderdag 15 februari was de laatste dag dat clubs zich in konden schrijven voor de Rabobank Clubkas Campagne en zodoende één van de clubs worden waaraan – in totaal – 150.000 euro gedoneerd gaat worden. De hoogte van het uiteindelijke bedrag per club wordt bepaald door de leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek.

Lees meer

Nieuwe Rozentrio's bekend gemaakt

In de goedgevulde Troonzaal van de Baron moesten de kandidaat Rozentrio's vrijdagavond onder leiding van presentator Niek Wouda de “strijd” met elkaar aangaan om de begeerde kroontjes en sjerpen in de wacht te slepen. Twee trio's hadden zich aangemeld om Rozentrio 2018 te worden. Voor het mini Rozentrio hadden zich vier trio's aangemeld.

Lees meer

Vrijdag 16 februari vindt in MFC de Baron de verkiezing van de nieuwe trio's plaats. Iedereen is hartelijk welkom om daarbij aanwezig te zijn. De avond begint om 20.00 uur met een inloop vanaf 19.30 uur.

Om 20.00 uur wordt begonnen met het voorstellen van de nieuwe bestuursleden, te weten Dylan Dankelman en Sjors de Bruijn.

Lees meer

Ook dit jaar wil het Dedemsvaria bestuur met de buurtbewoners om de tafel voor een evaluatie van de 46e editie van de feestweek. 'Wij zijn erg benieuwd naar de ervaringen van die buurtbewoners', aldus voorzitter Maikel van Marle. 'Wij willen graag weten of de buurtbewoners overlast hebben ervaren, hoe de communicatie is verlopen, enzovoort. Ook zijn wij benieuwd naar hun mening over de nieuwe tentopstelling'. De evaluatie wordt georganiseerd op 21 september in brasserie de Corner en begint om 20.00 uur. Aanmelden via info@dedemsvaria.nl

 'Op een nog te bepalen moment gaat het bestuur nog een avond organiseren waar iedereen zijn of haar mening kan en mag geven over alles wat met de Dedemsvaria te maken heeft', besluit Van Marle.

Lees meer

Archief weergeven.

Share |