15-02-2016 21:11

Steun de Dedemsvaria

Dedemsvaria 2016 wordt gehouden van maandag 1 tot en met zaterdag 6 augustus. Tijdens de persconferentie in januari bleek dat het fundament voor de nieuwe feestweek weer is gelegd. Zaterdag 5 maart wordt bekend gemaakt welk Rozentrio en welk mini Rozentrio de gezichten van de 45e editie van de Dedemsvaria gaan worden. De komende maanden zal er ook veel aandacht zijn om de benodigde financiƫle middelen te genereren.

'Wij borduren voort op het succes van de afgelopen jaren', aldus Maikel van Marle. 'Wij zijn wel teleurgesteld omdat wij het afgelopen jaar geen subsidie van de gemeente mochten ontvangen en ook voor dit jaar zijn de voortekenen niet bepaald gunstig', zegt de voorzitter. 'Dat neemt echter niet weg dat wij er samen met onze vrijwilligers keihard aan gaan werken om ook van de 45e editie een mooi en sportief spektakel te maken'.

De vrijwilligers Harmen Klinkenberg en Henry van Straten maken deel uit van de sponsorcommissie van de stichting en gaan op pad om de samengestelde sponsorpakketten bij de lokale/regionale ondernemers te verkopen. Ook heeft het bestuur zich aangemeld voor de Rabobank Clubkas Campagne. Die Campagne is in de plaats gekomen van het sponsor- en donatiebeleid dat tot 2016 bij de bank gold. De coƶperatie beseft dat verenigingen en stichtingen belangrijke verbindende factoren zijn in de samenleving. Vanaf dit jaar beslissen de leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek over de verdeling van de sponsor- en donatiegelden in deze regio. Van Marle: 'Wij roepen Dedemsvaarters dan ook op om tijdens de campagneperiode hun stem op de Dedemsvaria uit te brengen. Hoe meer stemmen, hoe meer geld voor onze stichting Dedemsvaria'.

Voor meer informatie zie "Sponsoring 2016"

Share |