26-02-2016 19:51

Wie worden de opvolgsters van Miron, Amber & Ilona?

Tot 1 februari jl. hebben belangstellenden de gelegenheid gehad om zich bij het Dedemsvaria bestuur te melden als kandidaat voor het Minitrio of het Rozentrio 2016. Vorig jaar was Miron Hulleman Rozenkoningin en haar nichten Ilona Postma en Amber Hulleman waren haar Hofdames. Voor het eerst werd toen ook een Minitrio gepresenteerd. Floor Weegenaar werd mini Rozenkoningin en haar zus Lotte en hun beste vriendin Marilou van de Wetering werden de mini Hofdames. Zaterdagavond 5 maart wordt bekend wie hen gaat opvolgen. Dit jaar wordt Dedemsvaria georganiseerd van 1 tot en met 6 augustus.

De verkiezing van het Minitrio en het Rozentrio 2016 vindt plaats in de theaterzaal van de Baron. Iedereen is van harte welkom om daarbij aanwezig te zijn. De ontvangst is vanaf 19.00 uur, waarna om 19.30 uur een begin wordt gemaakt met de verkiezing van het Minitrio. Verwacht wordt dat de namen van het minitrio omstreeks 20.45 uur bekend gemaakt kunnen worden. Direct daarna is de verkiezing van het Rozentrio. De namen van de opvolgers van Miron, Ilona en Amber zullen omstreeks 22.15 uur bekend worden. 

De kandidaten krijgen een aantal vragen voorgelegd en moeten enkele opdrachten uitvoeren. Één en ander wordt beoordeeld door het bestuur en een vakjury. Aan de hand van een totaalscore wordt uiteindelijk bepaald welke trio's de gezichten van de 45e editie van de Dedemsvaria gaan worden.
Foto: Studio Marieke

Share |