08-07-2016 20:38

Open Podium en Crea & Hobby Fair

Woensdagavond 3 augustus wordt in de feesttent in de Julianastraat een open podium georganiseerd. Toetsenisten, gitaristen, zangers, zangeressen en andere musici die die dag deel willen uitmaken van het open podium kunnen zich aanmelden via www.dedemsvaria.nl/open_podium

Na het Open Podium sluit de bekende Dedemsvaartse formatie “Empire” de avond af. Zij zullen, na het succes van vorig jaar, wederom optreden met hun "Friends". Verschillende lokale muzikanten van bekende bands uit de regio zullen samen met Empire twee sets spelen. 'Jord Brinkhuis is één van de musici die inmiddels zijn medewerking aan Empire heeft toegezegd', zegt bestuurslid Pieter Brouwer.

'Met de aanmeldingen voor de amateur Crea & Hobby Fair die vrijdag 5 augustus wordt gehouden gaat het goed, maar er is nog ruimte voor een aantal standhouders', aldus Meggie Zennipman. De Fair is voor hobbyisten die iets leuks maken en dat uit willen dragen. Voor de hobbyisten staat een gratis kraam van 4 meter ter beschikking. Voorwaarde voor een gratis kraam is dat de hobbyist niet ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. Hobbyisten met een K.v.K. inschrijving zijn ook welkom maar dienen wel een bedrag voor de huur van een kraam betalen. De Crea & Hobby Fair begint om 13.00 uur en duurt tot 21.00 uur.

Geïnteresseerden kunnen een inschrijfformulier aanvragen door een email te sturen naar hobbyfair@dedemsvaria.nl

Share |