16-07-2017 20:49

Nog 2 weken!

Met de start van de Dedemsvaria gaat maandagavond 31 juli vanuit de Corner de zender Varia FM de ether in. Als de uitzendingen 's avonds om 21.00 uur stoppen, dan gaat het feest nog even door in de tot Hollands café omgebouwde biljartzaal van de Corner. De radiouitzendingen zijn te volgen op 107.8 FM.

Woensdagmiddag 2 augustus is er in de Baron bingo voor senioren. Er worden 10 rondes gespeeld en er zijn mooie prijzen te winnen.

Vrijdag 4 augustus staat de rijwielpuzzeltocht door onze omgeving op het programma. De start is tussen 10.00 en 11.30 uur in de feesttent. De prijsuitreiking staat gepland tussen 14.30 en 15.00 uur.

Op de laatste Dedemsvariadag gaat om 14.00 uur de toertocht voor mensen met een beperking van start in de Julianastraat. Vanuit Dedemsvaart vertrekt de stoet richting Hardenberg om via Bergentheim, Vroomshoop, Den Ham en Ommen weer terug te keren in Dedemsvaart. De door motorrijders begeleide colonne zal omstreeks 16.00 uur terug zijn in Dedemsvaart.

Het bestuur van de Dedemsvaria laat nog weten dat verreweg de meeste activiteiten gratis toegankelijk zijn. 'Voor het eindfeest op zaterdagavond bedraagt de entree echter 5 euro per persoon. Die toegangsprijs vragen wij om het risico dat wij als vrijwilligersorganisatie lopen, af te dekken', aldus voorzitter Maikel van Marle.

In de komende editie van de Dedemsvariakrant staat het gehele programma vermeld. Ook via de Dedemsvaria website en de Dedemsvaria app wordt men op de hoogte gehouden van alle Varia activiteiten.

Share |