02-02-2018 10:43

Verkiezing (mini) Rozentrio 2018

Vrijdag 16 februari vindt in MFC de Baron de verkiezing van de nieuwe trio's plaats. Iedereen is hartelijk welkom om daarbij aanwezig te zijn. De avond begint om 20.00 uur met een inloop vanaf 19.30 uur.

Om 20.00 uur wordt begonnen met het voorstellen van de nieuwe bestuursleden, te weten Dylan Dankelman en Sjors de Bruijn.

De in Dedemsvaart woonachtige Dankelman is 22 jaar en is meubelmaker van beroep. Als jong kind was hij al vaak te vinden op de Dedemsvaria. Vorig jaar heeft hij voor het eerst meegedraaid in de crew en dat is hem goed bevallen. Dylan houdt van de gezelligheid van de mensen tijdens de Dedemsvaria.

De 48 jarige Sjors de Bruijn woont op een steenworp afstand van Dedemsvaart, te weten in Linde. Hij werkt bij woonvoorziening Huize Marjo in Dedemsvaart. Daar begeleidt hij bewoners en is hij verantwoordelijk voor het onderhoud en de onlangs geopende dagbestedingswinkel. Hij vindt het van belang dat er gezeliige activiteiten zijn tijdens de feestweek en is blij dat hij daar een steentje aan bij mag dragen.

Peter van der Bent, Jermain van 't Zand, Jonathan de Wagt en Stefan Nanning hebben het bestuur verlaten.

Na de kennismaking met de nieuwe bestuursleden worden de kandidaat mini trio's aan het publiek gepresenteerd. De presentatie is in handen van Niek Wouda. Er hebben zich drie mini trio's aangemeld.

Na een korte pauze worden de drie kandiaat Rozentrio's gepresenteerd. Net als de jeugd, zullen ook zij enkele opdrachten moeten uitvoeren die door een jury worden beoordeeld.

De uitslag van beide verkiezingen wordt om 22.00 uur bekend gemaakt.

Share |