18-02-2018 14:55

Aris en Louise nieuwe hoogheden

Nieuwe Rozentrio's bekend gemaakt

In de goedgevulde Troonzaal van de Baron moesten de kandidaat Rozentrio's vrijdagavond onder leiding van presentator Niek Wouda de “strijd” met elkaar aangaan om de begeerde kroontjes en sjerpen in de wacht te slepen. Twee trio's hadden zich aangemeld om Rozentrio 2018 te worden. Voor het mini Rozentrio hadden zich vier trio's aangemeld.

De trio's moesten zich aan het publiek presenteren en die presentatie werd door een deskundige jury beoordeeld.

De 20 jarige Aris Reiling werd tot Rozenkoningin benoemd, haar nichten Jolet Snoeijer en Audrey Veltmaat worden haar Hofdames.

De nieuwe Rozentrio's, het Rozentrio v.l.n.r. Jolet, Aris (koningin), Audrey. Het mini Rozentrio v.l.n.r. Chantal, Louise (koningin) en Mirthe

Zij worden de opvolgers van Rozenkoningin Sabine Poortman en de Hofdames Linda Buit en Carolien Postma.

De jury besloot dat de tienjarige Louise Chung de opvolgster gaat worden van Merle Prinsen. De Hofdames Chantal van Woerden en Mirthe Vedders zijn de opvolgsters van Lise Smit en Lisayra Bansradj.

Voorafgaand aan de verkiezing werden de nieuwe bestuursleden Dylan Dankelman en Sjors de Bruijn gepresenteerd. Peter van der Bent, Jermain van 't Zand, Jonathan de Wagt en Stefan Nanning hebben afscheid genomen van het bestuur.

De Dedemsvaria is dit jaar van maandag 30 juli tot en met zaterdag 4 augustus

Share |