rssFeed

Nieuwsarchief

Het Dedemsvaria bestuur heeft Duchenne Heroes aangewezen als het nieuwe goede doel waaraan een bedrag gedoneerd gaat worden.

De Heroes zetten zich enthousiast in voor hoop op beter voor kinderen met de spierziekte Duchenne. Als je met Duchenne Spierdystrofie wordt geboren, dan breken je spieren langzaam af en word je steeds minder sterk. Duchenne komt vooral voor bij jongens. 'Wij hopen een mooi bedrag te kunnen doneren aan dit goede doel', zegt Maikel van Marle.

Vorig jaar ontving de heer Henk Brink van de Stichting Vecht voor Jeugd een cheque van 400 euro uit handen van de voorzitter van de Dedemsvaria.  

24-03-2017 20:54
De jeugd heeft de toekomst

Tijdens de Dedemsvaria worden gewoonlijk veel activiteiten georganiseerd. Van sportieve evenementen tot gezellig vermaak voor inwoners èn toeristen. Daarnaast is er o.a. een speciale kinderdag (woensdag) en ook wordt voor de jeugd het timmerdorp georganiseerd. Het bestuur wil dit jaar extra aandacht voor de oudere jeugd.

'Iets leuks voor hen organiseren is absoluut een uitdaging', zegt bestuurlid Niek Wouda. 'Maar waarom zouden wij iets voor ze bedenken in plaats van samen met de jongeren iets bedenken?', vraagt Niek zich af. Het Dedemsvaria bestuur en jongerenwerker Ruben Drost hebben de handen ineen geslagen en zij zijn nu op zoek naar jongens en meiden in de leeftijdscategorie 12-18 jaar die in nauwe samenwerking met het bestuur een activiteit willen organiseren voor hun leeftijdsgenoten. Aanmelden kan via niek@dedemsvaria.nl

De Dedemsvaria Feestweek is dit jaar van maandag 31 juli tot en met zaterdag 5 augustus.

Merel & Chantel dragen kroontje over aan Sabine en Merle.

In een goedgevulde theaterzaal van MFC de Baron werd zaterdagavond het Rozentrio 2017 bekend gemaakt en werd het mini trio gekozen.
Om ongeveer 20.00 uur werden Sabine Poortman (28), Linda Buit-Hilbrands (25) & Carolien Postma (29) de zaal binnen geroepen. Sabine kreeg de sjerp en het kroontje van haar voorgangster Merel en de Hofdames kregen de sjerp van hun voorgangsters Sharon en Amber. Voor het mini trio hadden zich vier trio's opgegeven. Na een vermakelijke “strijd” werden Merle Prinsen, Lise Smit en Lisayra Bansradj gekozen. Merle wordt de mini Rozenkoningin. Lisayra en Lise worden haar Hofdames.

Ook werden de twee nieuwe bestuursleden voorgesteld, t.w. Heleen Bakker en Henry van Straten.

Foto 's van de geslaagde avond via:
Dedemsvaart in Beeld en filmpje
Hans Heering

03-03-2017 20:09
Rozentrio 2017, wie?

Tot 15 februari jl. hebben belangstellenden de gelegenheid gehad om zich bij het Dedemsvaria bestuur te melden als kandidaat voor het minitrio of het Rozentrio 2017. Vorig jaar was Merel de Vries Rozenkoningin. Haar vriendinnen Sharon Luiten en Amber Otter waren haar Hofdames.

Voor de twee keer werd toen ook een minitrio gepresenteerd. Chantal volgde Floor op als mini Rozenkoningin en zij werd bijgestaan door Juliëtte en Kristel. Vrijdagavond 10 maart wordt het minitrio 2017 gekozen. Dit jaar wordt Dedemsvaria georganiseerd van maandag 31 juli tot en met zaterdag 5 augustus.

 
© Hans Heering

De verkiezing/presentatie van de nieuwe trio's vindt plaats MFC de Baron. Iedereen is van harte welkom om daarbij aanwezig te zijn. De inloop is vanaf 19.30 uur. De avond begint om 20.00 uur.

Die avond kunt u ook kennis maken met Heleen Bakker. Het bestuur zocht een vrouwelijk bestuurslid en zij gaat die functie vervullen.

Inschrijving Mini Rozentrio verlengd tot 15 februari!

Voor 2017 is het Dedemsvaria bestuur op zoek naar het mini rozentrio. Tot 15 februari aanstaande kunnen de mini rozentrio’s zich melden bij info@dedemsvaria.nl. (graag een foto meesturen)

Het minitrio wordt gezocht in de leeftijdscategorie 9-11 jaar (basisschoolleerling) en moet beschikbaar zijn op 31 juli en op 2 augustus.

De inschrijving sluit op 15 februari 2017 aanstaande. Daarna gaat het bestuur zich over de aanmeldingen buigen en zal er een eerste selectie worden gemaakt. De uiteindelijke verkiezing vindt plaats voor publiek in MFC de Baron en wel op vrijdag 10 maart 2017. De avond begint om 19.30 uur. Rond de klok van 22.00 uur zullen de nieuwe trio's bekend zijn.

Share |