Rozentrio


©Studio Marieke

Het Rozentrio is een bijna net zo'n oude traditie als de Dedemsvaria. Het Rozentrio is het stralende middelpunt en zorgt ervoor dat alle prijswinnaars in het zonnetje worden gezet. 

Het Rozentrio 2018 zijn Aris, Audrey & Jolet.
Aris is de 46ste Rozenkonining en Audrey & Jolet (daarmee volgen zij hun moeders op die 1989 het Rozentrio vormde) zijn haar hofdames tijdens de feestweek. 

Sabine (Rozenkoniging 2017) verteld waarom jij je zou moeten opgeven:

Altijd al een keertje…

…Een hele week willen genieten van de kapper?

…Lekker willen relaxen en ondertussen je make-up laten doen?

…Willen rondlopen in een mooie jurk?

…Gezellig willen kletsen met iedereen in het dorp?

Kortom…altijd al een keertje ‘De Dedemsvaria’ van een bijzondere, geweldige én bovendien fantastische kant willen meemaken? Geef je dan nu op als Rozentrio! Van te voren had ik niet gedacht dat het zó leuk zou zijn om deel te mogen nemen aan het Rozentrio! Ik heb ontzettend genoten van alle mooie momenten, van het begin tot het eind! Achteraf werd mij de vraag gesteld, “Was het wat je ervan verwacht had?” Tja, verwacht? Verwacht? Wat had ik eigenlijk van te voren verwacht?

Het bestuur heeft mij verteld hoe de week eruit zou komen te zien; drukke, maar zeer leuke dagen! Voor de rest heb ik het op mij af laten komen en ik heb vooral genoten! Het was een bijzondere ervaring om dit jaar alle activiteiten van dichtbij mee te mogen maken! Ik weet zeker dat ik ook namens de hofdames van dit jaar spreek:

“Wij hadden dit écht niet willen missen!”

Onderstaande sponsoren zorgen ervoor dat ons Rozentrio er de gehele week fantastisch uitziet.
Kleding:
Nuvelstijn Mode
Hema
Unique
Shoeby Fashion

Make-up, nagels & haar:
DA Drenth
Nagelsalon Sharon
Beauty By Anja
Kapsalon La Coupe
Style Hair Professionals
Kapsalon Cecillia

Bloemen:
De Lelie

Sieraden & brillen:
Brinkhuis
Eye Wish

Fotografie:
Time To Shine

Oude foto's
Hieronder vindt u alle Rozentrio's van 2002 tot en met 2015. Wij zijn nog op zoek naar de foto's van alle Rozentrio's vóór 2002. Bent u in het bezit van een (digitale) foto, dan kunt u die mailen naar promotie@dedemsvaria.nl 

Alle Rozentrio's vanaf 2002

                  
Share |