wijZijn.tv

Zo geleidelijk als wij in de jaren tachtig overschakelden van televisie via de antenne op ons dak, naar de kabel van Rendo, het latere Ziggo; zo maken wij nu een overgang mee van die ’kabel’ naar Glasvezel. In de plaatsen Hardenberg, Ommen en Dedemsvaart ligt inmiddels al ruim een jaar het ultra moderne en supersnelle glasvezelnet. Deze glasvezelkabel is bijzonder geschikt om gelijktijdig interactieve televisie, supersnel internet en telefonie te bieden - en daarnaast ook wijZijn.tv; video uit onze regio kijken, wanneer het ú uitkomt!

Ongeveer 50% van alle Ziggo-abonnees in genoemde plaatsen stapten het afgelopen jaar al over naar een glasvezelabonnement. Dit percentage is nog steeds groeiende aangezien glasvezel de moderne wereld thuis brengt; met ook wijZijn.tv!

Met de overstap van Ziggo naar glasvezel, schakelde men ook over van landelijk gedicteerde TV-programma’s naar meer regionaal en zelfs lokaal gerichte TV-uitzendingen.

Daar waar de hopelijk dit najaar startende lokale omroep NOOS kiest voor de inmiddels minder gebruikte Ziggo-kabel is er sinds 1 april van dit jaar onze TV-zender voor de gemeenten Hardenberg en Ommen actief. Al ruim 60 video’s - 8 uur kijkplezier (!) - over lokale activiteiten in onze gemeenten hebben wij al geplaatst.

 wijZijn.tv is te vinden achter de menuknop van uw afstandsbediening, onder uw gemeentenaam.

Momenteel is wijZijn.tv al beschikbaar bij 50% van de TV-kijkers in de genoemde plaatsen.

Mocht u voor glasvezel kiezen of die reeds hebben; kies dan niet voor een abonnement van KPN - aangezien deze provider, net als Ziggo kiest voor ons landelijk opgelegde TV-zenders. Alle andere providers geven wijZijn.tv wel door en ook nog eens voor een scherpere prijs; voordeliger & completer. 

Weten wanneer en wat voor films uit onze regio beschikbaar komen? Like onze Facebook-pagina op www.facebook.com/wijzijn.tv en blijf op de hoogte; voor vragen, mail naar:contact@wijZijn.tv

 Veel kijkplezier want wijZijn er voor U!

Share |